top of page
Buscar
  • Foto del escritorMAMI

GRÀCIES A LA CURSA AGRO-LLOBERA DE SANT BLAI D' EL PALAU D'ANGLESOLA

El passat diumenge dia 26, MAMI va estar present, com l'any passat, a la cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola.

En aquesta ocasió, hem rebut de l'organització de la cursa samarretes, guants i cintes d'edicions anteriors que vam posar a la venda, el mateix dia de la cursa, a preus econòmics, en un estand que ens van habilitar per a nosaltres.

Així mateix, també ens han atorgat enguany, l'euro solidari. Procedent dels corredors que, aL fer la seva inscripció a la cursa van marcar la CASELLA SOLIDÀRIA per col·laborar amb MAMI.

A més, en aquesta edició, s'ha donat la possibilitat d'inscriures a la cursa amb l'anomenat DORSAL 0, aportant un donatiu que aniria íntegre per a la nostra causa.

Per tot això, volem agrair als organitzadors de la CURSA AGRO-LLOBERA DE SANT BLAI d'EL PALAU D'ANGLESOLA, la seva implicació en la nostra causa.

De la mateixa manera, volem agrair a tots aquells que, desinteressadament, han marcat la CASELLA SOLIDÀRIA al fer la inscripció o s'han inscrit amb el DORSAL 0. Per descomptat també, a tots aquells que es van acostar al nostre estand, que van ser molts, per interessar-se per la nostra feina i els nostres èxits així com per col·laborar comprant samarretes, guants, cintes de corredor o, fent simplement els seus generosos donatius.

Aquí estem amb Francesc Balcells, Alcalde d'El Palau d'Anglesola (a la dreta de la fotografia) i en Marc Solé Gaset, coordinador de la comissió organitzadora de la cursa.

















33 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AGRADECIMIENTOS

Hola a todos. Después de meses sin publicar nada, por motivos personales, queremos actualizar el blog haciendo unos merecidos agradecimientos, aunque sea después de tanto tiempo. A la ESCUELA MANSUET

bottom of page